Marjaana

Olen Marjaana Herlevi, elämäntehtäväetsivä. Hauska tutustua!

Minua kiinnostavat motiivit ja tilaisuudet, joita maailmalla on meille tarjota. Olipa kyseessä uravalinta, opintojen etenemiseen liittyvä sparraus, elämäntilanteen selkiyttäminen, etsin kanssasi johtolankoja loppuelämääsi varten. Autan sinua löytämään omannäköisen elämän.

Oma elämäntaipaleeni on ollut kaikkea muuta kuin suoraviivainen. Lopulta ymmärsin, että helpoin tapa edetä on pysähtyä välillä. Siksi olen nyt tässä, pysähtymässä kanssasi taipaleellasi, istahtamassa välillä mättäälle.

Autan sinua kunnioittaen, kuunnellen, kohdaten ja kysyen. Tarjoan aikaa ja konkreettisia etenemisaskeleita. Voit tehdä jotain jo tänään!

Minulla on kymmenien vuosien kokemus opiskelusta, opinto-ohjauksesta (peruskoulusta ja lukiosta), elämäntaidonvalmennuksesta, uravalmennuksesta sekä työpaikoista vauvahieronnasta vaarien hoitoon. Tuoreimpana työkokemuksena on yliopisto-opettajan työ (osa-aikainen) Jyväskylän yliopistossa uraohjaajien kouluttajana (2019). Vuonna 2017 alusta saakka minua voi kutsua myös tietokirjailijaksi, kun yhdessä Leena Ståhlbergin kanssa julkaisimme Omannäköinen elämä -kirjan.  Koulutan ja kehitän itseäni jatkuvasti, viimeisimpänä kouluttauduin Harri Gustafsbergin opeilla Mind Coach Certified Traineriksi (2018). Vuonna 2021 pätevöidyin sosiaalialan asiantuntijaksi ja olen työskennellyt myös työterveydessä työkykyvalmentajana. Vuonna 2022 aloitin työnohjaajaopinnot.

Haluan rohkaista Sinua kohti seuraavaa unelmaasi. Myös minä olen tehnyt samoin ja kouluttauduin keväällä 2019 lentoemännäksi ja olen osana Finnairin cabin crewta. Tämä oman elämäni koulutus- ja työelämäyhdistelmä on kokonaisuus, jota et löydä keneltäkään toiselta. Kokemukseni auttaa tunnistamaan uravalintaan liittyviä onnistumisia ja välttämään mahdollisia karikoita. Sinun tilanteesi on kuitenkin aina ainutlaatuinen.

Pilke silmässä, etiikkaa unohtamatta

Ohjaustuokioissa on yleensä rentoa ja hauskaa, mutta se voi olla välillä myös herkkää syvällisempää kohtaamista. Ammattilaisena huolehdin turvallisesta ilmapiiristä ja siitä, että Sinulla on luottamuksellinen olo kanssani. Olen vaitiolovelvollinen ja noudatan työssäni opinto-ohjaajan työn eettisiä periaatteita, jotka on laatinut Suomen opinto-ohjaajat (SOPO) ry.

Mikäli vielä epäröit, olisinko oikea henkilö auttamaan juuri Sinua, voit katsoa valmentavaa työskentelyäni Ylen Valmennuskoulusta, jossa sain ohjata ja valmentaa kuutta eri nuorta. Olisi ilo ja kunnia auttaa Sinua eteenpäin elämäsi, urasi tai opintojesi solmukohdissa.