Palvelut

… OPPILAITOKSILLE

Etsitkö motivoivaa puhujaa veso-päivään, vanhempainiltaan, seminaariin tai työpajaan? Minulla on yli 20 vuoden kokemus varhaiskasvatuksesta ja oppilaitostyöskentelystä. Tunnen nämä maailmat ja arjen sekä kysymykset, jotka pohdituttavat niin oppilaita ja opiskelijoita kuin vanhempiakin.

 

… YRITYKSILLE

Tilaa minut puhujaksi vaikkapa tyky-päivään, yrityksen juhliin tai vaikka ihan tavalliseen työpäivään. Tai jos haluat motivoida ja innostaa henkilökuntaasi uudella tavalla, tilaa motivaatiovalmennus. Pidän valitusta aiheesta joko innostavan luennon tai toiminnallisen työpajan.

 

… JA YKSITYISILLE

Olipa tilanne työssäsi, opinnoissasi tai elämässäsi mikä tahansa, saatat olla jumissa ajatustesi kanssa. Mietitkö usein, miten olet päätynyt tilanteeseen, jossa olet tällä hetkellä?

Sellaisessa tilanteessa olisi mukava löytää luotettava ihminen keskustelukumppaniksi. Kanssani saat turvallisen tilan pohtia omia kysymyksiäsi rauhassa, ilman aikapaineita tai odotuksia, mitä sinun tulisi tehdä. Lähtökohtanani on aina ihminen, ei esimerkiksi tietyn kurssitarjottimen opintovalikoima. Voit luottaa, että ajattelen parastasi.