Yksityiset

Olipa tilanne työssäsi, opinnoissasi tai elämässäsi mikä tahansa, saatat olla jumissa ajatustesi kanssa. Mietitkö usein, miten olet päätynyt tilanteeseen, jossa olet tällä hetkellä?

Tai haluaisitko tuntea puolisosi paremmin, oppia tunnistamaan toistenne motiivit?

Sellaisessa tilanteessa olisi mukava löytää luotettava ihminen keskustelukumppaniksi. Kanssani saat turvallisen tilan pohtia omia kysymyksiäsi rauhassa, ilman aikapaineita tai odotuksia, mitä sinun tulisi tehdä. Lähtökohtanani on aina ihminen, ei esimerkiksi tietyn kurssitarjottimen opintovalikoima. Voit luottaa, että ajattelen parastasi.

Oma polkuni on ollut etsivä, eikä apua ollut aina tarjolla. Siksi haluan auttaa sinua eteenpäin, vahvuuksiasi tukien ja kannustaen. Ohjaan lempeällä otteella.

Aihe on tärkeä, sillä kyseessä on sinun elämäsi ja sinun arvosi. Löydetään elämäntehtäväsi yhdessä! Haluan, että löydät tapaamisessamme ratkaisuja ja lähdet kotiin voimaantuneena – joka kerta.

Kuulostaako tämä hyvältä? Jos et ole varma, miten voisin auttaa juuri sinua, ota yhteyttä. Tai tutustu rauhassa blogiartikkeleihini ja tähän sivustoon – ehkä saat oivalluksia jo niistä. Haluan rohkaista, herättää toivonkipinän ja tarjota jonkin konkreettisen edistysaskeleen, jonka voit ottaa jo tänään.

Sinä olet ainutlaatuinen. Innostu elämästä, uskalla unelmoida.

Yksilövalmennuksen hinta:

85 € / h

Suositus: Varaa ensimmäiselle kerralle 1,5 tunnin tapaaminen eli Punaisia johtolankoja. Tapaamisen jälkeen teen ehdotuksen jatkosta.

Ota ensimmäinen askel jo nyt. Varaa valmennus tästä.

 

Parivalmennus LUONTAISET MOTIIVIT YMMÄRRYKSEN VÄLINEENÄ:

2 x henkilökohtainen motivaatioprofiili (sis. 1,5 h yksilövalmennusta) + 1 h parivalmennusta – hinta yhteensä 480 €

Osta vaikka häälahjaksi!