Blogi

Olen Marjaana Herlevi, elämäntehtäväetsivä. Hauska tutustua!

Minua kiinnostavat motiivit ja tilaisuudet, joita maailmalla on meille tarjota. Olipa kyseessä uravalinta, opintojen etenemiseen liittyvä sparraus, elämäntilanteen selkiyttäminen, etsin kanssasi johtolankoja loppuelämääsi varten.

Oma elämäntaipaleeni on ollut kaikkea muuta kuin suoraviivainen. Lopulta ymmärsin, että helpoin tapa edetä on pysähtyä välillä. Siksi olen nyt tässä, pysähtymässä kanssasi taipaleellasi, istahtamassa välillä mättäälle.

Autan sinua kunnioittaen, kuunnellen, kohdaten ja kysyen. Tarjoan aikaa ja konkreettisia etenemisaskeleita. Voit tehdä jotain jo tänään!

Minulla on kymmenien vuoden kokemus opiskelusta, opinto-ohjauksesta, uravalmennuksesta sekä työpaikoista vauvahieronnasta vaarien hoitoon. Tämä on yhdistelmä, jota et löydä keneltäkään toiselta. Kokemukseni auttaa tunnistamaan uravalintaan liittyviä onnistumisia ja välttämään mahdollisia karikoita. Sinun tilanteesi on kuitenkin aina ainutlaatuinen.

Pilke silmässä, etiikkaa unohtamatta

Ohjaustuokioissa on hauskaa, mutta ammattilaisena huolehdin myös vastuistani. Noudatan työssäni opinto-ohjaajan työn eettisiä periaatteita, jotka on laatinut Suomen opinto-ohjaajat (SOPO) ry. Noudatan lisäksi Suomen Elämäntaidon valmentajat ry:n eettisiä periaatteita.