Kirja: Omannäköinen elämä. Näin teet hyviä valintoja.

30,00€

”Omannäköinen elämä” -kirjassa (PS-kustannus) autetaan tunnistamaan omia vahvuuksia ja niitä asioita, jotka ovat itselle tärkeitä, annetaan virikkeitä vaihtoehtojen puntarointiin sekä kannustetaan tavoitteiden asettamisen ja niiden saavuttamiseen. Kirjan ovat kirjoittaneet OpoCoachingin Leena Ståhlberg ja Marjaana Herlevi.

Elät tänä päivänä lukemattomien vaihtoehtojen keskellä ja eri odotusten ristipaineessa. Omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet tuntemalla voit kuitenkin löytää paikkasi — tarvittaessa aina uudelleen. Mikä minua motivoi? Millainen tekeminen on itselleni merkityksellistä? Mitkä ovat vahvuuksiani? Miten teen itselleni sopivia valintoja?

Tämän kirjan tarkoitus on avartaa näkemystä omista piilevistä kyvyistä sekä auttaa tekemään tiedostettuja ja mielekkäitä valintoja, jotka palvelevat omaa elämää. Kirja auttaa tunnistamaan omia vahvuuksia ja niitä asioita, jotka ovat itselle tärkeitä. Se antaa virikkeitä vaihtoehtojen puntarointiin sekä kannustaa asettamaan tavoitteita ja saavuttamaan niitä. Kirja on jaettu kahteen osaan, joista ensimmäisessä tarkastellaan omannäköisen elämän perustaa: omia unelmia, arvoja, vahvuuksia ja kiinnostuksen kohteita. Toisessa osassa käsitellään asioita, joiden avulla perustan päälle voidaan rakentaa tukeva rakennelma: tietoa, tavoitteita, asennetta ja uudelleen yrittämistä. Kirja sisältää runsaasti valintoihin liittyviä tehtäviä ja inspiroivia tarinoita siitä, miten ihmiset ovat rakentaneet omannäköistä elämäänsä. Saat kirjasta runsaasti apuvälineitä ohjataksesi ja motivoidaksesi asiakastasi omannäköisen elämän löytämisessä sekä keinoja myös oman itsetuntemuksesi kehittämiseen.

Kirjasta hyötyy jokainen, joka on valintojen edessä. Sopii lahjakirjaksi nuorelle tai aikuiselle sekä myös ohjaus- tai opetusalan ammattilaiselle.

Yle Puhe haastatteli Leenaa ja Marjaanaa kirjaan liittyen – kuuntele tästä:

http://areena.yle.fi/1-3934981

Tykkää kirjasta Facebookissa — joka viikko julkaistaan uusi harjoitus valintojen tekemisen tueksi!

https://www.facebook.com/omannakoinenelama

Osasto:

Tuotekuvaus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Kirja: Omannäköinen elämä. Näin teet hyviä valintoja.”