Yksityiset

Olipa tilanne työssäsi, opinnoissasi tai elämässäsi mikä tahansa, saatat olla jumissa ajatustesi kanssa. Mietitkö usein, miten olet päätynyt tilanteeseen, jossa olet tällä hetkellä?

Opiskelijoille voin tarjota sparrausta, rinnallakulkemista ja yhdessä työskentelyä. Keskityn rauhassa tilanteeseesi ja kartoitan, mistä eteneminen kiikastaa. Löydämme siihen yhdessä ratkaisun. Käytän työkaluna myös RSMP-koulumotivaatioprofiilia, josta selviää Sinun luontaiset motivaattorisi. (Koulutan yhdessä kollegani Leena Ståhlbergin kanssa Suomeen RSMP-koulumotivaatiovalmentajia.)

Voin tarjota opiskelijalle myös rauhallisen hetken pohtia omaa tulevaisuutta, kurssivalintoja, ammatinvalintaa ja opinnoissa etenemistä. Kerrankin opolla on aikaa keskittyä juuri Sinuun!

Työssäkäyville voin tarjota valmennusta jaksamiseen ja tilanteen kartoittamiseen. Valmennukseni jälkeen tunnistat asiat, jotka kuormittavat sinua ja mistä saat energiaa. Tunnistat asiat, jotka kaipaavat muutosta, omat henkilökohtaiset motiivisi ja vahvuutesi. Niiden pohjalta on hyvä lähteä miettimään uramuutosta turvallisen ammattilaisen kanssa.

Tai haluaisitko tuntea puolisosi paremmin, oppia tunnistamaan toistenne motiivit?

Sellaisessa tilanteessa olisi mukava löytää luotettava ihminen keskustelukumppaniksi. Kanssani saat turvallisen tilan pohtia omia kysymyksiäsi rauhassa, ilman aikapaineita tai odotuksia, mitä sinun tulisi tehdä. Lähtökohtanani on aina ihminen, ei esimerkiksi tietyn kurssitarjottimen opintovalikoima. Voit luottaa, että ajattelen parastasi.

Oma polkuni on ollut etsivä, eikä apua ollut aina tarjolla. Siksi haluan auttaa sinua eteenpäin, vahvuuksiasi tukien ja kannustaen. Ohjaan lempeällä otteella.

Aihe on tärkeä, sillä kyseessä on sinun elämäsi ja sinun arvosi. Löydetään elämäntehtäväsi yhdessä! Haluan, että löydät tapaamisessamme ratkaisuja ja lähdet kotiin voimaantuneena – joka kerta.

Kuulostaako tämä hyvältä? Jos et ole varma, miten voisin auttaa juuri sinua, ota yhteyttä. Tai tutustu rauhassa blogiartikkeleihini ja tähän sivustoon – ehkä saat oivalluksia jo niistä. Haluan rohkaista, herättää toivonkipinän ja tarjota jonkin konkreettisen edistysaskeleen, jonka voit ottaa jo tänään.

Sinä olet ainutlaatuinen. Innostu elämästä, uskalla unelmoida.

Yksilövalmennuksen hinta:

95 € / h

160€ RSMP-koulumotivaatiovalmennus 12-25-vuotiaille (sis. oman profiilin ja 1h keskustelun)

340€ RMP-valmennus 18-vuotiaista alkaen (sis. n. 50-sivuisen raportin ja 1,5h keskustelun)

Suositus: Varaa ensimmäiselle kerralle 1,5 tunnin tapaaminen eli Punaisia johtolankoja. Tapaamisen jälkeen teen ehdotuksen jatkosta.

Ota ensimmäinen askel jo nyt. Varaa valmennus tästä.

 

Parivalmennus MOTIIVIT YMMÄRRYKSEN VÄLINEENÄ:

2 x henkilökohtainen motivaatioprofiili (sis. 1,5 h yksilövalmennusta) + 1 h parivalmennusta – hinta yhteensä 600 €

Osta vaikka häälahjaksi!